Predobjednávky nových figúrok od Banpresto

Banpresto pokračuje s vytváraním širokých variácií unikátnych figúrok One Piece. V tomto kole predobjednávok sa sústreďuje na ženské postavy a zahŕňa už existujúce série a rovnako tak aj novú sériu nazývanú Lady Edge.


One Piece CII:Figure - Nami

CII figúrky menia farbu podľa teploty, čo spôsobuje, že figúrky viac odhaľujú. Po Robin ešte v roku 2017, je Nami druhá figúrka z tejto série. Namine tričko mení zo žltej farby na priesvitno bielu a odhaľuje jej bikiny. Figúrka je vysoká približne 20 cm a má čierny podstavec.

Cena: 1 300 yenov (9,75 € + poštovné)
Vychádza: máj 2018
Na predaj: amiami.com



Flag Diamond Ship - Reiju Code: B

Flag Diamond Ship séria sa rozrástla o ďalší kúsok. Figúrky z tejto série majú oblečené odlišné oblečenie od pôvodného z mangy a anime. Figúrka Reiju vysoká približne 25 cm, je oblečená v koženom motorkárskom štýle s vestou, čiapkou a vysokými čiernymi čižmami nad kolená. Nosí dve pištole, jednu na jej boku a druhú v púzdre na jej stehne. Ako detaily, tak aj zamaľovanie figúrky sú vo vysokej kvalite. Nízka cena a zaujímavý vzhľad robia túto figúrku výborným doplnkom do zbierky.



Cena: 1 300 yenov (9,75 € + poštovné)
Vychádza: jún 2018
Na predaj: amiami.com


Lady Edge - Boa Hancock

Lady Edge je najnovšou sériou One Piece figúrok od Banpresto. Ako názov série naznačuje, táto séria sa sústreďuje na ženské postavy a podľa jej prvého kúsku sa dá predpokladať, že figúrky budú mať oblečené slávnostné oblečenie. Boa Hancock bude prvou figúrkou z tejto série, po ktorej budú nasledovať Nami, Vivi a Perona. Táto figúrka je vysoká 25 cm a bude na predaj v bielej a červenej verzií. Aj keď je to na fotke slabo viditeľné, šaty majú čipkované šitie na vrchu a na konci.



Cena: 1 300 yenov (9,75 € + poštovné)
Vychádza: jún 2018
Na predaj: amiami.com


Zdroj: onepiecepodcast.com

Komentáre